Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O maşină a intrat într-o casă, după ce a fost lovită de un şofer care nu a oprit la STOP

Un autoturism implicat într-un accident rutier a intrat într-un imobil, pe o stradă din Ploieşti, accidentul având loc în condiţiile în care şoferul unei maşini nu a oprit la indicatorul ”Stop”. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul a avut loc la intersecţia dintre străzile Băicoi şi Oboseşti,  într-un cartier de la periferia municipiului Ploieşti.  

Primele date arată că un bărbat în vârstă de 25 de ani nu a oprit la indicatorul Stop şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie. 

  În urma impactului autovehiculul care circula pe drumul cu prioritate a fost proiectat într-un imobil.   

Şoferiţa care circula regulamentar a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, refuzând să fie transportată la spital.

Sursa:adevarul