Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Știri din trafic

JUDEŢUL SUCEAVA: CIRCULAȚIE ÎNGREUNATĂ PE DN 17

Ora: 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfășoară pe un fir alternativ pe DN 17 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, în zona comunei Vama (satul Molid), județul Suceava, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară de transport marfă. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 30 de minute.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Ora: 09:20

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE DN 7 ȘI A1 SIBIU – DEVA, DIN CAUZA UNOR LUCRĂRI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 16:00, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 229 +473 de metri – 230, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de montare a parapetului metalic. Circulația rutieră  se desfăşoară pe jumătate de cale, cu ajutorul piloților de trafic.

Traficul rutier este restricționat astăzi, în intervalul orar 09:00 – 15:00, pe sensul de deplasare Sebeș către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 283 – 282, în zona localității Apoldu de Jos, județul Sibiu. Se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, astfel că banda de urgență și banda numărul unu vor fi restricționate.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Sursa:politiaromana