Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Pe o distanță de 64 de kilometri, un șofer a avariat zeci de mașini

Un șofer din Oregon, SUA, a reușit să producă pagube câtorva zeci de mașini participante la trafic, în doar 64 de kilometri. „Recordul’ său s-a împotmolit.

Poliția din Oregon, Statele Unite, a fost sesizată privind un șofer agresiv în trafic; victima care a sunat la poliție a spus că a fost lovită din spate, la semafor, de un pickup Dodge Ram 1500, care a fugit de la locul faptei.

Genul acesta de incidente sunt, din păcate, frecvente peste tot în lume, însă aici iese în evidență prin numărul impresionant de mașini lovite de același șofer. Pe parcursul a 64 de kilometri, bărbatul de 47 de ani din Eureka, California a lăsat în urma sa o „dâră’ de 26 de accidente (minore, ce-i drept). Acesta și-a oprit „performanța’ după ce a dărâmat o poartă și a rămas blocat în nisip. Mașina pe care o conducea era declarată furată.

Nu se știe care sunt cauzele care au determinat acest comportament, însă bărbatul a fost reținut de poliție și va fi judecat pentru 26 de capete de acuzare. Cazierul acestuia nu este, oricum, unul nepătat: a fost arestat în 2017 pentru furt din locuinței și în 2014 pentru intrare prin efracție.

Sursa:autoblid