Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident mortal în Dâmboviţa. Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-o troiţă

Potrivit IPJ Dâmboviţa, accidentul s-a petrecut în localitatea Bâldana din judeţul Dâmboviţa. Tânărul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat cu maşina într-o troiţă de pe marginea drumului.

“Un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi izbit cu autoturismul de zidul unei troiţe. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând să se stabilească toate împrejurările producerii accidentului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului au intervenit un echipaj al ISU Dâmboviţa cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

sursa: romaniatv.ro