Accident grav pe drumul european E 754

Un accident grav de circulaţie a avut loc vineri-dimineaţă, 18 decembrie 2020, pe drumul european E 574, în judeţul Olt.

Conform participanţilor la trafic, trei maşini ar fi implicate în accidentul care s-a produs la ieşirea din localitatea Găneasa, spre Slatina, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de prim ajutor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Două persoane au fost transportate la spital, a confirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială pentru intervenţie şi descarcerare, au intervenit pe Drumul European 574, în zona localităţii Găneasa, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La faţa locului a intervenit şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. (…) Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobiceşti, cu traumatism toracic şi sângerare nazală“, a transmis ISU Olt.  

Sursa:adevarul