Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un autoturism a căzut într-o prăpastie, la Cotmeana-Argeș

Un grav accident rutier a avut loc în județul Argeș, în localitatea Cotmeana. O mașină în care se aflau 5 persoane a căzut într-o prăpastie, iar la fața locului au intervenit o autospecială de la descarcerare, trei ambulanțe și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

accident rutier in arges

Potrivit primelor informații, victimele au reușit să se evacueze din mașină, dar nu și din râpă. Salvatorii au folosit tărgi și cordițe pentru a le scoate de acolo. Cele cinci victime au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

Două victime au fost preluate de echipaje SAJ, alte două de ambulanțele SMURD, iar cea de-a cincea a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa:digi24