Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier în zona Păcurari din Iași!

În zona Păcurari din municipiul Iași a avut loc un accident rutier. Conform datelor intrate în posesia jurnaliştilor BZI.RO, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei, un echipaj SMURD dar şi descarcerarea. Nu se cunoaşte cu exactitate dacă accidentul rutier s-a soldat cu victime omeneşti.

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate.

UPDATE: Conform datelor emise de autorităţile locale se pare că accidentul s-a produs în jurul orei 8.17. Impactul a  avut loc între 3 autoturisme. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje SMURD și SAJ. Impactul rezultat a dus la rănirea a 2 persoane

In jurul orei 8:17 ISUJ Iași a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe șoseaua Păcurari, între 3 autoturisme. La locul intervenției s-au deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ. In urma accidentului au rezultat 2 victime, constiente. au menționat autoritățile.

Sursa:bzi