Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accidentul rutier de la Rediu provocat de un renumit avocat

Avocatul Andrei Horga a fost implicat în seara zilei de 24 februarie 2021 într-un accident rutier. Acesta se afla în localitatea ieșeană Rediu când a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în alte trei autovehicule care se aflau staționate. Conform informațiilor se pare că șoferul ar fi avut o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul rutier de la Rediu provocat de avocatul Andrei Horga

Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se preleva probe biologice prin care se va stabili cu exactitate alcoolemia pe care bărbatul a avut-o.

În trecut bărbatul a mai avut probleme cu polițiștii de la Serviciul Rutier. Reporterii Cotidianului BZI l-au contactat pe Andrei Horga dar acesta a refuzat să comenteze pe marginea incidentului produs în seara zilei de 24 februarie.

În cursul serii trecute, poliţiştii postului de poliţie Rediu au depistat un bărbat care a fost implicat într-o tamponare. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.73 alcool pur în aerul espirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologe de sânge a se stabili alcoolemia pe care acesta o are. În cauză, poltistii au întocmit un dosar penal pentru conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice sau alte substanţe. a menționat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Sursa:bzi