Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier la OMV Nicolina din Iași!

În aceste momente, în zona OMV din cartierul ieșean Nicolina a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Se pare că o femeie a fost acroşata de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada.

Accident rutier la OMV Nicolina

Conform imaginilor de la fața locului, femeia încercă să traverseze stradă pe trecerea de pietoni, moment în care a fost acroşata de un autoturism marca Volkswagen Touareg.

Victima se află în afara oricărui pericol, la fața locului ajungând de urgentă un echipaj de prim ajutor de la SMURD. Aceasta primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, viaţa acesteia nefiind pusă în pericol.

Tot la faţa locului s-au deplasat şi oamenii legii care au deschis o anchetă pentru a concluziona modalitatea în care s-a produs accidentul rutier. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarre corporală din culpă.

Sursa:bzi