Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Ziua în care NU se plătește pe Podul Prieteniei, Giurgiu – Ruse

Autoturismele care ies din țară pe la Giurgiu, duminică, 20 iunie 2021, și trec podul peste Dunăre, în sensul Giurgiu – Ruse, nu vor achita tariful de trecere. Motivul este unul special: este Ziua Podului, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Ziua în care NU se plătește pe Podul Prieteniei - De ce nu se achită tariful de trecere duminică, 20 iunie

Duminică, 20.06.2021, vehiculele rutiere de transport persoane (autoturisme), cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto, care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse, vor fi scutite de achitarea tarifului de trecere, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).Acest lucru este posibil deoarece data de 20 iunie a fiecărui an este declarată „Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără achitarea tarifului, în conformitate cu prevederile pct. 42 din Anexa nr. 3 Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse a Ordinului MT nr. 1836/2018, potrivit anunțului publicat de CNAIR.

Sursa:realitatea