Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

O tânără a intrat cu mașina pe contrasens după ce s-a uitat în telefon

La 18 ani, fără experiență la volan, o șoferiță a provocat un accident pe un drum județean din Dâmbovița.

accident

Tânăra le-a spus polițiștilor că, pentru o clipă, și-a îndreptat privirea spre telefon, moment în care a intrat cu mașina pe celălalt sens de mers și a lovit un taximetru.

În urma impactului, cinci oameni au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare gravă.

Vinovată de accidentul care a avut loc în comuna Gura Ocniței ar fi tânăra de 18 ani, arată primele date. Într-o clipă de neatenție, mașina condusă de față a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a izbit în plin taximetrul.

Proprietarul taximetrului“Venea dinspre Târgoviște, avea și două pasagere în mașină, iar fata cu mașina asta neagră. A răspuns la telefon, ce am auzit din declarațiile ei, pe care le dădea domnilor polițiști, a pătruns pe contrasens, frontal l-a lovit pe băiatul meu.”

Sursa:stirileprotv