Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Şoferiţă grav rănită după ce un un cal lăsat nesupravegheat a izbit din plin mașina

Un accident rutier cumplit s-a produs, miercuri seară, pe raza comunei Mica, între localitățile Nireș și Mănăstirea, județul Cluj. O șoferiță a fost grav rănită după ce un cal lăsat nesupravegheat a izbit din plin mașina pe care femeia o conducea.

Conducătoarea unui autoturism în vârstă de 19 ani, care se deplasa din direcția Nireș spre Mănăstirea, pe un sector de drum neiluminat, a intrat în coliziune cu un cal aflat pe drumul public. Aceasta s-a oprit în șanțul aferent părții stângi a direcției de deplasare.

Imagine

,,Ulterior descarcerării, conducătoarea a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor și investigațiilor de specialitate. În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa:realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.