Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

O platformă cu muncitori s-a prăbușit la Suceava. Doi muncitori au fost răniți

Doi muncitori care instalau decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă au fost răniți miercuri seară la Suceava, după ce auto-platforma pe care lucrau a căzut.

O platformă cu trei muncitori s-a prăbușit la Suceava. A alunecat macaraua  de pe bordură - Stirileprotv.ro

Incidentul a avut loc în apropierea Spitalului Județean din Suceava. Din informațiile adunate de la martori, anchetatorii au aflat că autoplatforma s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ trei metri, cu cei doi oameni care se aflau pe ea.

În cădere, cabina a avariat un autovehicul care se afla pe bulevardul principal al Sucevei. La locul accidentului au ajuns pompierii cu un echipaj de descarcerare, dar și două ambulanțe.

Cei doi muncitori au suferit traumatisme în zona capului și a membrelor și au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite.

Oamenii legii încearcă să stabilească dacă e vorba despre un accident rutier sau despre manevrarea greșită a autospecialei.

Polițist: „A căzut unul aici și unul acolo. De aici a alunecat platforma.”

Reporter: Spune-ne și nouă, ce s-a întâmplat?

Polițist: „Nu am văzut decât că a alunecat macaraua de pe bordură.”

Video aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.