Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Coloană de TIR-uri de 5 km pe 1, la ieșirea din țară prin vama Nădlac II

 coloană de camioane lungă de cel puţin cinci kilometri s-a format, în această dimineață, pe autostrada A1, înainte de ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II. Timpul de aşteptare paote ajunge până la patru ore. 

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de ieşire pentru camioane, însă acestea nu pot fi suplimentate din cauza “lipsei de personal din partea autorităţilor maghiare”, relatează Agerpres.

Poliţia Autostrăzi Vest are echipaje de supraveghere şi dirijare a traficului pe A1, unde camioanele aşteaptă în coloană pe banda de urgenţă pentru a trece graniţa.

Aglomeraţie este şi la Vărşand, unde timpul de aşteptare pe cele trei artere de ieşire dedicate traficului greu este de cel puţin 200 de minute.

La Nădlac I situaţia este mai bună, timpul de aşteptare pentru formalităţile de trecere fiind de 40 de minute.

De asemenea, în judeţul Bihor, la PTF Borş I şi PTF Borş II, şoferii de camioane aşteaptă 70 – 80 de minute pentru tranzitare, iar la Petea, în Satu Mare, timpul ajunge la 180 de minute.

Cu excepţia PTF Nădlac II, în celelalte puncte autorităţile precizează că timpii mari de aşteptare sunt cauzaţi de numărul mare de camioane care se prezintă la graniţă.

Sursa:realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.