Horoscop

Berbec

Poate ca abia acum primiti aplauze si aprecieri pentru realizari recente, veti putea discuta despre alte sume pentru viitoare proiecte. Sunteti poate cel care propune prietenilor activitati remarcabile pentru acest sfarsit de saptamana si veti avea si satisfactii sufletesti.

Taur

Saptamana se apropie de sfarsit, dar poate ca se incheie si un proiect sau o etapa si puteti trage acum concluzii, va evaluati rezultatele, satisfactia. Daca nu aveti deja un program, va vine inspiratia legata de locurile pe care sa le vizitati in zilele urmatoare, de itinerariu.

Gemeni

Poate ca veti discuta cu patenerul de viata despre urgentele fiecaruia, dar si despre planurile voastre comune si veti stabili un buget, veti vedea cum va puteti sprijini. Poate ca va invita prietenii in acest sfarsit de saptamana sa luati parte la un eveniment, la o mica petrecere.

Rac

Va consultati cu omul iubit daca merita sa va inhamati la niste rate pentru un produs destul de scump dar care are acum o reducere atractiva. Oricum, sunt tentatii la tot pasul in aceasta perioada si ar trebui sa va faceti socoteli, sa va stabiliti un buget.

Leu

Energie, veselie, entuziasm, farmec: ridcati temperatura in jurul vostru, va faceti admiratori. Pe de alta parte, bine ar fi sa nu va lasati furati de peisaj, sa nu va pierdeti simtul masurii, sa nu subestimati pericole. Poate ca organizati din scurt o iesire in oras cu familia, cu prietenii.

Fecioara

Poate ca au avut efect vorbele voastre si vi se face o plata, vi se restituie un imprumut. Va mirati de un cadou, de o concesie care vi se face, va bucurati de complimente. Poate ca dati de o echipa de meseriasi care au demonstrat ca pot face toate acele lucruri pe care vi le doriti.

Balanta

O zi aglomerata: agitatie, mesaje, intrebari, deplasari. Si poate ca va trebui sa vedeti situatia cu ochii vostri inainte de a da un raspuns, de a va face cunoscuta parerea. La fel de bine, este poate nevoie sa revedeti calcule, masuratori, ipoteza de la care ati pornit

Scorpion

Veti vorbi cu omul iubit despre un teren ce sta nevalorificat, despre o afacere imobiliara. In alt plan, nehotarare, si veti vedea pe moment unde va simtiti mai bine in aceste zile: acasa (eventual inconjurati de rude sau de prieteni) sau undeva la drum, intr-un loc familiar voua.

Sagetator

Veti vedea daca nu cumva este mai bine sa tineti de bani decat sa ii dati pe lucruri care nu va sunt necesare ori care mai pot astepta. Multe lucruri bune si frumoase ies din mainile voastre in aceasta perioada; in plus, sunteti dispusi sa invatati lucruri noi, tehnici de ultima moda.

Capricorn

Poate ca va faceti niste pofte culinare in aceste sfarsit de saptamana (si bucurii alor vostri, bineinteles) ca de luni sa incepeti o cura sau, oricum, sa reduceti din cantitati pentru o perioada. Va prinde bine putina incapatanare, alint, increderea in voi insiva pe care o afisati.

Varsator

Va ia cineva prin surprindere cu rugaminti, cu presiuni, cu o problema pe care ar vrea-o cat mai rapid rezolvata cu ajutorul vostru sau poate ca asteapta explicatii de la voi. Posibila oferta de munca sau de colaborare pe termen scurt; o sansa de castiguri suplimentare pentru voi.

Pesti

Poate ca nu totul iese dupa cum va doriti (apar obstacole, neintelegeri etc.), dar acest lucru va inspira, va motiveaza, va da idei. Oricum sunteti intr-o perioada in care sunteti dispusi sa schimbati multe in viata voastra: rutine, relatii, lucruri care pana acum erau automatisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *