Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Horoscop: Surprize neaşteptate pentru Tauri, Peştii amână ce au de făcut

Berbec

Berbecii îşi fac griji pentru bani şi poate sunt nemulţumiţi de felul în care sunt plătiţi sau de activitatea prea solicitantă care trebuie făcută pentru bani. Nu e loc de distracţie, dar zilele următoare vor fi mai bune.

Taur

La Tauri, ziua poate aduce nesiguranţă, poate nu au încredere în ei sau nu sunt siguri că pot duce la bun sfârşit nişte sarcini. Trebuie răbdare.

Gemeni

Pentru Gemeni, atenţie la sănătate şi la informaţii. Nu tot ce vi se spune este adevărat, aşa că faceţi cercetări.

Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de vorbe multe, mai ales de la aşa-zişi prieteni şi se pot mâhni, mai ales dacă unele promisiuni sunt încălcate. Îşi fac alte calculele zilele următoare.

Leu

Pentru Lei, tensiuni legate de responsabilităţi, unele le plac, altele nu le plac. Dacă vor să facă lucruri mari, nu prea au cu cine. E nevoie de mobilizare personală.

Fecioară

Fecioarele să fie atente la sănătate şi la modul cum întâmpină diverse dificultăţi, mai ales dacă şefii sau autorităţile vă amână sau nu vă dau un act mult aşteptat

Balanță

Pentru Balanțe, tensiunile acestei zile sunt legate de alţii care au tot felul de exigenţe, de pretenţii sau se distrează fără voi.

Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi care poate aduce tensiuni privind relaţia cu şefii sau responsabilităţi. Unii Scorpioni se pot simţi abuzaţi, pentru faptul că pe umerii lor se lasă cele mai grele sarcini.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este marcată de muncă, dar nu înţeleasă de autorităţi, poate nici nu pot rezolva nişte lucruri pe care şi le-au propus, mai ales privind actele.

Capricorn

Pentru Capricorni, o zi marcată de cheltuieli pe care nu le fac, dar li cere să le facă şi nu prea vor să le facă. Deci, atenţie la bani şi la negocieri cu partenerul.

Vărsător

Vărsătorii sunt atenţi la felul în care ceilalţi îi comentează astăzi, vor să dea bine, vor să se împace cu toată lumea, dar nu pot împăca pe toată lumea, aşa că trebuie se defileze cu firea lor şi caracterul lor şi să-şi asume că nu toată lumea îi iubeşte.

Pești

La Pești, tensiuni la muncă din cauza unor sarcini care le cer mare efort, şi fizic, dar şi intelectual. În tot cazul, poate că ar fi bine ca lucrurile mai grele să le amâne pe zilele următoare, cu aspecte mai bune.

Sursa:antena3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *