Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Mașină răsturnată pe cupolă după un impact violent, în Botoșani. Patru răniți

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, produs vineri dimineață, pe raza localității Câmpeni, județul Botoșani. În accident au fost implicate două mașini. În urma impactului una dintre ele, în care se aflau trei tineri de 22, 23 și 24 de ani, s-a răsturnat pe cupolă.

b

Pasagera de pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată.

Ajunși la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii de descarcerare, pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi au extras victima din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani prezent la fața locului.https://02781fcbbec9eced4c7de628ca4e1a96.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

bb

Aceasta era conștientă și acuza dureri abdominale. Și ceilalți doi pasageri din autoturism, dar și conducătoarea auto a celeilalte mașini au primit îngrijiri medicale la fața locului.

bbb

 

Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Sursa:romania24

Leave a Reply

Your email address will not be published.