Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Alimentele care sunt benefice pentru sănătate în anotimpul răcoros

Anotimpul rece se apropie cu pași repezi, însă puține persoane știu care sunt alimentele care sunt benefice pentru sănătate și care reglează temperatura corpului atunci când afară este frig. Iată care sunt alimentele care fac “minuni” pentru organismul tău!

Alimentele care sunt benefice pentru sănătate în anotimpul răcoros: "Reglează temperatura corpului"
  • Alimentele care reglează temperatura corpului
  • Iată de ce este bine să le consumi în anotimpul rece!

Îți dorești un stil de viață cât mai sănătos și în anotimpul rece? Este important să ne hrănim corectă și iarna deoarece temperaturile scăzute de afară afectează organismul, iar imunitatea noastră scade în această perioadă friguroasă.

Alimentele care sunt benefice pentru sănătate în anotimpul răcoros

Potrivit observatornews.ro, specialiștii spun că unele alimente ne ajută să ne menținem sănătoși în anotimpul răcoros și reglează temperatura corpului. Organismul trebuie să se adapteze la temperaturi mai mici și în această perioadă, însă acest lucru afectează organismul, iar specialiștii vin cu o soluție pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos.

Alimentele care sunt benefice în sezonul rece trebuie să conțină vitamine, proteine, minerale, asta pentru a preveni răcelile. Produsele de origine animală sunt destul de benefice pentru organism, cum ar fi carnea și peștele. Peștele este bogat în Omega 3 și acizi grași care sunt benefici pentru sănătate.

Ce alte alimente mai sunt benefice în anotimpul rece

Multe cu persoane obișnuiesc să consume în anotimpul rece ciorbe, dar și slănină cu ceapă, iar acestea sunt benefice pentru organism atunci când este frig afară. Nucile, migdalele și caju sunt bogate în nutrienți și reglează temperatura corpului.

Nutriționiștii recomandă ca în această perioadă să mâncăm usturoi, carne de curcan, dar și varză. Aceste alimente conțin vitamina D și sunt benefice pentru un organism sănătos.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *