Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Accident în județul Satu Mare. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, vineri dimineață, în județul Satu Mare. Mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea și a intrat într-un parapet.

Potrivit ISU Satu Mare, accidentul a avut loc vineri, 25 noiembrie,  în jurul orei 08.00, în localitatea Turț, județul Satu Mare.

accident 1

La fața locului s-au deplasat 7 cadre militare cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Punctului de lucru Turț.

accident 3

Forțele de intervenție ajunse la locul intervenției au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă intrând într-un parapet.

În autoturism au fost două persoane care au fost preluate de echipajul medical pentru acordarea primului ajutor, acestea fiind conștiente.

Sursa:romania24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *