Răpită din greșeală de un hoț de mașini

Experiență terifiantă pentru o femeie din statul american Wisconsin, aflată în drum spre casă alături de soțul ei.

Femeia ațipise pe bancheta din spate a mașinii, atunci când soțul ei a coborât să alimenteze la o benzinărie.

Un individ a urcat în acel moment la volan și a demarat, fără să știe că mai era cineva cu el în mașină.
Toată povestea s-a terminat cu bine, însă abia după o cursă nebună cu poliția pe urmele lui.

Incidentul a început într-o benzinărie de pe o autostradă din statul american Wisconsin. Un bărbat a furat o mașină care oprise pentru alimentare, fără să-și dea seama că pe bancheta din spate e o femeie care doarme. Când s-a trezit, victima a reuşit să sune la Urgențe.

Victima i-a spus centralistei că nu știe în ce zonă se află. Apoi a intrat într-un dialog cu individul care furase mașina.

Femeia a declarat poliției că individul i-ar fi spus că era șofer de camion, că erau implicați într-o conspirație și că niște oameni voiau să-i ucidă pe amândoi.

Cu polițiștii pe urme, hoțul a încercat să scape cu fuga, dar nu a ajuns prea departe. La un moment dat, o mașină de poliție a acroșat autoturismul furat și l-a forțat pe șofer să iasă în decor. Polițiștii au reușit să o scoată pe femeie din mașină în lacrimi și speriată, dar vie și nevătămată.

Individul, un bărbat de 51 de ani care a recunoscut că a consumat droguri înainte să se urce la volan, a fost arestat pe loc și pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni.

Sursa:stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *