Șapte persoane au fost grav rănite în urma impactului violent dintre un microbuz și un autoturism

Un alt accident a avut loc, de această dată în județul Ialomița. În urma impactului violent dintre un microbuz de persoane şi un autoturism, șapte persoane au fost rănite. Totodată, circulația rutieră este restricţionată în aceste momente.

In urma impactului violent dintre un microbuz și un autoturism, sapte persoane au fost grav rănite

Miercuri dimineața, un accident cumplit a avut loc în județul Ialomița

Miercuri dimineață, un accident a avut loc, în județul Ialomița. În urma impactului violent dintre un microbuz de persoane şi un autoturism, șapte persoane au fost rănite, iar circulația rutieră este restricţionată și în aceste momente.

Accident grav în Ialomița

Mai exacrt, șapte persoane au fost rănite în urma accidentului violent din această dimineață, produs pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa.

Ei bine, potrivit Centrului Infotrafic, impactul a avut loc între un microbuz de persoane şi un autoturism. Totodată, și în aceste momente, circulaţia rutieră este restricţionată.

Traficul pe DN 2A este restricţionat ca urmare a unui accident produs în afara localităţii Căzăneşti, judeţul Ialomiţa, potrivit unui anunț al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

În urma impactului au rezultat 7 victime, dintre care 3 sunt încarcerate. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei”, potrivit Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *