S-a urcat beat la volan si a spulberat doi tineri, sot si sotie, pe trecerea de pietoni. !

Un chirurg rezident in varsta de 28 de ani si sotia lui de 26 au fost spulberati, duminica seara, pe o trecere de pietoni din Arad.

Un sofer care se urcase baut la volan i-a lovit in plin, apoi si-a continuat traiectoria si s-a oprit in doua masini parcate.

Cei doi tineri raniti au fost transportati de urgenta la spital. Barbatul este in stare mai grava, dupa ce si-a pierdut pentru cateva momente si cunostinta, iar medicii l-au transferat duminica noapte la un spital din Timisoara.

Accidentul s-a petrecut putin inainte de ora 21. Cei doi tineri se intorceau de la un magazin si erau pe trecerea de pietoni cand au fost izbiti in plin.

Un autoturism se oprise sa le acorde prioritate, insa soferul Daciei, aflat in spatele acestuia, n-a observat.

“Pe prima banda era Dacia, in spate la o alta masina. In momentul cand a oprit sa cedeze trecerea pietonilor, a virat stanga, oamenii treceau pe trecere si i-a lovit din plin. I-a aruncat in aer, se vad aici semnele”, a spus un martor.

I-a lovit pe cei doi si a trecut cu masina peste bordura si a intrat in cele doua masini. Baiatul, saracul, era peste fata. Barbatul meu a ajuns inainte si l-a ridicat, pentru ca zbiera, avea piciorul rupt si coastele tot rupte”, a spus si un alt martor.

Tanarul – doctor rezident in oras – a ajuns in stare grava, pe mana colegilor sai. La fel si sotia lui.

“Un barbat de 28 de ani cu tarumatism cranio-cerebral acut inchis, cu amnezie, si o femeie de 26 de ani cu tarumatism crani- cerebral inchis, contuzie toraco-abdominala si o fractura de gamba dreapta”, a spus dr. Ana Aconi, medic SMURD Arad.

“Se aflau regulamentar pe trecerea de pietoni, in traversarea strazii, semnalizata si marcata corespunzator. In cauza vom intocmi un dosar penal, conducatorul auto urmand a fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a spus si comisarul sef Doru Ivan, de la Politia Rutiera Arad.

Totodata, pentru ca bause, soferul in varsta de 55 de ani va da socoteala si pentru conducere pe drumuri publice sub influenta alcoolului.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.