Infotrafic 04.10.2016

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:45), în judeţul Ilfov, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN1, pe o bandă (din două), pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti, în zona Baloteşti, la intersecţia cu drumul către Corbeanca (DJ101), din cauza unui accident rutier uşor. Un pieton a fost lovit de un autoturism. Se estimează că circulaţia va reveni la normal în cel mult o jumătate de oră (după terminarea măsurătorilor).

În judeţul Prahova, pe DN1, în zona Posada, la kilometrul 112+500 de metri, un autotren care transporta sticlă a căzut în râpă (în jurul orei 4:45). Circulaţia rutieră nu este afectată, însă este posibil să se îngreuneze sau să se oprească în momentul în care ansamblul de vehicule va fi ridicat cu o automacara (deocamdată nu se ştie dacă astăzi sau mâine).

În județul Argeș, până în data de 15 octombrie 2016, pe strada Serelor din comuna Bascov, care face legătura dintre autostrada A1 și pasajul rutier Bascov de pe DN7, se execută lucrări la canalizare. Circulaţia rutieră pe segmentul de drum DN7 – ieşire pasaj către A1 se desfăşoară pe câte o bandă, în ambele sensuri (segmentul de drum fiind alcătuit din patru benzi), pe porţiuni de 150 de metri.

Tot în județul Argeș, până în data de 16 octombrie 2016, pe DN65 Pitești – Slatina, la kilometrul 109, în zona localității Albota, se execută lucrări de reparații la un pod. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor se desfășoară pe un fir, alternativ, fiind dirijată de semafoare electrice.