Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Prognoza METEO pentru următoarele zile

Maximele vor fi intre 4 si 14 grade, comparabile cu cele de ieri. In Baragan si Dobrogea va fi soare, dar mai apar ceva innorari si ar putea sa cada cativa stropi in zona Dobrogei. In ansamblu, vom avea vreme buna, dar se face un pic mai frig decat ieri: maximele se opresc pe la 9…10 grade. Se mai raceste putin si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Norii se aduna trecator, dar e putin probabil sa ploua. Dupa pranz se vor inregistra cel mult 10 grade, iar la noapte temperaturile vor cobori spre pragul inghetului. In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta o zi rece, cu multi nori si precipitatii sporadice, mai ales lapovita, iar vantul ramane destul de intens.

Vremea in zilele urmatoare:

Miercuri asteptam atmosfera insorita. Spre amiaza se incalzeste si ajungem la o valoare potrivita momentului: 14 grade. Si noaptea va fi ceva mai bine: vom avea o minima de 5 grade.

Joi se-aduna norii, iar spre seara si dupa lasarea noptii o sa ploua din cand in cand. Temperatura scade usor: dupa pranz vor fi 12…13 grade, dar noaptea va fi calda: minima ajunge la 7 grade.

Vineri se face si mai frig: maxima nu va depasi 10 grade. Va fi cam innorat si dimineata ar putea sa mai cada cativa stropi de ploaie. Noaptea vom avea in jur de 5 grade.