Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Mai multe autoturisme au fost avariate din imprudenţa unei şoferiţe

Un impact devastator a avut loc duminica seara pe soseaua de centura a Capitalei, in judetul Ilfov. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit violent.

Totul ar fi pornit de la o soferita care ar fi vrut sa intoarca printr-un loc nepermis, spun martorii. Patru autoturisme au fost avariate in urma accidentului in lant.

Scenele s-au derulat in judetul Ilfov dupa lasarea intunericului. Potrivit martorilor, o soferita, care mergea dinspre Mogosoaia catre Otopeni, ar fi vrut sa intoarca pe linie dubla continua, desi manevra este interzisa. In acel moment, a lovit un microbuz care circula regulamentar.

Impactul a fost atat de puternic incat masina in care se afla femeia s-a rasturnat, iar bucati din autoturism au fost aruncate pe drum.

Ca intr-un joc de domino, in urma izbiturii violente, microbuzul a ricosat intr-o masina, care, la randul ei, s-a oprit intr-un alt automobil.

Femeia care ar fi provocat totul a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Tot acolo a ajuns, cu rani usoare, si o pasagera din microbuz.

 Politistii au inceput o ancheta pentru a reface filmul accidentului.
Sursa:ştirileprotv.ro