Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Proprietarii de Mercedes-Benz vin la Întâlnirea Naţională Classic Benz Sibiu pe 15-17 mai 2015!

Membrii clubului Mercedes Benz din România şi proprietarii de maşini clasice Mercedes-Benz se întâlnesc la Sibiu în weekend-ul 15-17 mai, iar vizitatorii zonei vor putea admira mai multe maşini de colecţie, din toate generaţiile.

Sibiul este destinaţia acestui weekend pentru fanii maşinilor frumoase, cu precădere a maşinilor Mercedes-Benz, pentru că membrii clubului Mercedes-Benz din România se întâlnesc lângă Sibiu, la cabana Râul Sadului, pe 15-17 2015, în cadrul Întâlnirii Naţionale MBClassics Mercedes Benz Club.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul fanilor Mercedes-Benz din România, cât şi pe forumul clubului Mercedes-Benz din România, iar mai sus aveţi filmul întâlnirii precedente, care a avut, după cum se vede, absolut de toate!

sursa articol : www.promotor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.