Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Accidente rutiere în parcările Universităţii şi Shopping City Suceava !

Două accidente rutiere s-au petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în parcarea Universităţii „Ştefan cel Mare” şi în cea a Shopping City Suceava, un eveniment rutier înregistrându-se şi la ieşirea din parcarea magazinului Lidl din Câmpulung Moldovenesc.

Vineri după-amiază, în parcarea Universităţii, un tânăr în vârstă de 21 de ani, Remus F., din Dolhasca, aflat la volanul unui VW Golf, a dat cu maşina peste o femeie în vârstă de 69 de ani.

Şoferul efectua manevra de mers înapoi, iar victima, Filoftea C., din localitate, nu s-a asigurat la traversarea parcării. Din fericire a fost vorba de un accident rutier uşor.

La „Urgențele” Spitalului Judeţean Suceava a ajuns sâmbătă după-amiază un bărbat în vârstă de 75 de ani, Ştefan C., din municipiul Suceava, care a susţinut că a fost victima unui accident rutier în care a fost implicat în calitate de biciclist.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.30, în parcarea Shopping City Suceava. Victima a povestit că a frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula în faţa sa, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Biciclistul a suferit leziuni minore, evenimentul fiind încadrat la accident rutier, întrucât parcarea hipermarketului este asimilată drumului public.

 

Accident la ieşirea de la Lidl

Tot sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.00, a avut loc un accident rutier şi pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Un bărbat în vârstă de 72 de ani, Gheorghe P., care ieşea la volanul unui VW Sharan din parcarea magazinului Lidl din localitate, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani. Acesta din urmă, Lucian L., din localitate, a fost rănit uşor în urma impactului, fiind avariate şi ambele vehicule implicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.