Accident la ieșirea din Otopeni

Accident cumplit marti-noapte, la iesirea din Otopeni! Doua victime au ajuns la spital in coma si un alt pasager a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce un autoturism a taiat calea unei alte masini care circula regulamentar.

Martorii povestesc ca soferul ar fi incercat sa schimbe sensul de mers ca sa intre in benzinaria aflata in apropiere.

Cand a intors masina insa, nu s-a asigurat si a izbit in plin un alt autovehicul care circula regulamentar.

Martor: “Am ajutat sa spargem geamurile, i-am scos de acolo, doar atat am putut, sa spargem geamurile si sa-i scoatem afara.”

Soferul autoturismului care a facut manevra ilegala fara sa se asigure a fost incarcerat, iar dupa interventia pompierilor, atat el, cat si pasagerul din dreapta au ajuns in coma la spital.

Plutonier major Marin Baltoiu: “Am procedat la descarcerearea unei persoane, soferul din al 2-lea autoturism. Interventia a durat maxim 5-7 minute, persoana a fost preluata de ambulanta SMURD si o persoana de catre ambulanta SAJ.”

In autoturismul lovit in plin se aflau patru persoane, iar pasagerul din spate-dreapta a ajuns la spital dupa ce a suferit o lovitura puternica la cap.

Din primele cercetari, cauza accidentului este o manevra neregulamentara.

Claudiu Barbanta, subcomisar Serviciul Rutier Ilfov: “Accidentul s-a produs pe fondul intoarcerii, avem doua autoturisme implicate, in urma impactului a rezultat vatamarea corporala a trei persoane, deplasate la unitatea medicala pentru a primi ingrijiri”.

Soferul autoturismului lovit a fost testat cu etilotestul, insa se pare ca nu consumase bauturi alcoolice.

Ancheta va stabili cu exactitate care a fost cauza accidentului.