Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un şofer beat a plecat pe jos spre Iaşi după ce a intrat cu maşina într-un podeţ !

Accidentele rutiere fac zilnic victime în Iaşi, din cauza neatenţiei sau consumului de alcool.

Ieri-dimineaţă, la ora 4, şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Grajduri către municipiul Iaşi, în localitatea Dumbrava, din cauza beţiei, a intrat într-un şanţ şi s-a izbit violent cu autoturismul de un podeţ aflat pe marginea drumului. Şoferul nu a păţit nimic, şi a luat decizia de a pleca pe jos spre Iaşi, lăsând maşina în şanţ. Un localnic care a asistat la scenă a sunat la numărul 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de la Poliţia Rutieră.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii nu au găsit şoferul la locul accidentului, ci la câteva sute de metri depărtare deplasându-se către Iaşi. Acesta a fost testat cu aparatul Drager care a arătat o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 11, când şoferul unei autoutilitare care transporta banane pe bulevardul Poitiers a lovit în spate un taxi care circula în acelaşi sens de mers, şi oprise pentru a vira la stânga. În urma coliziunii violente, taxiul a ricoşat într-un Opel care circula pe contrasens.

„În urma accidentului, şoferul taximetrului şi o femeie care se afla ca pasager în acest autoturism au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. În acest caz a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Toţi trei şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu alcooscopul şi nu consumaseră alcool“, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei. În acest accident, Logan-ul a fost avariat cel mai tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.