Informatii actualizate din trafic

20 Ianuarie 2017 07.50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la aceastăoră(07.50), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dirijat de poliţişti rutieri pe DN2  Râmnicu Sărat – Focşani, pe raza localităţii Coteşti(kilometrul 174+500 de metri), din cauza unui accident rutier. Din această cauză este posibil să se formeze coloane de autovehicule în zona restricţionată.Vom reveni.
20 Ianuarie 2017 07.15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:15), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Pe alocuri, vizibilitatea scade sub 100 – 150 de metri şi izolat chiar sub 50 de metri.În afară de regulile obişnuite referitoare la circulaţia pe timp de ceaţă, trebuie avute în vedere şi câteva recomandări specifice autostrăzilor:

  • urmaţi indicaţiile afişate pe panourile electronice, în primul rând cele referitoare la viteză!
  • măriţi distanţa în mers între autovehicule!
  • nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă! În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari! De asemenea, puteţi solicita sprijinul Poliţiei Autostrăzi, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

 

20 Ianuarie 2017 06.50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (06:50), pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind între kilometrii 14 şi 68 sub 150 de metri.Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi mărească distanţa în mers.
20 Ianuarie 2017 06.40 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Braşov, circulația rutieră, pe DN1 Timişul de Sus – Predeal a fost reluată, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni dintre două autotrenuri, traficul fusese întrerupt total la kilometrul 146.Se estimează ca, în aproximativ 30 de minute, traficul sa revină la normal.
20 Ianuarie 2017 06.00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui eveniment rutier (două autotrenuri s-au acroşat şi au rămas de-a curmezișul pe carosabil), circulația pe DN1 este oprită la km 146, între Timişul de Sus şi Predeal. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Sursa:livetraffic.ro