Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Patru persoane rănite (DN) 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o camionetă

Patru persoane au fost rănite, marţi, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, pe drumul naţional (DN) 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud, de o camionetă condusă de un bărbat care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut marţi, pe DN17C, în zona localităţii Dumitra din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Bistriţa-Năsăud, un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un autoturism în care se aflau patru persoane.

”Un bărbat de 26 de ani din Bistriţa, în timp ce conducea o camionetă pe DN17C, pe Dealul Dumitrei, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens, colizionând frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de o tânără de 20 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost rănite, fiind transportate la spital, potrivit sursei citate. Traficul în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat câteva zeci de minute, la ora transmiterii acestei ştiri desfăşurându-se normal.

Sursa:adevărul.ro