Ziua Femeii, sărbătorită cu muzică si premii, în ansamblul Palas

De Ziua Internațională a Femeii, ansamblul Palas are o agendă cu evenimente și cadouri pentru doamne și domnișoare. Miercuri, 8 martie 2017, de la ora 17.00, la parterul Atriumului Palas Mall se va desfășura un spectacol care îmbină tendințele, culoarea și măiestria stiliștilor. Beauty corner-ul va fi un cadou al salonului Utopia din ansamblul Palas pentru toate reprezentantele stilului feminin.

De la ora 18.00, doamnele și domișoarele primesc un mărțișor muzical, oferit de Armonia Lucis și corul de copii Angeli. Concertul va cuprinde melodii dedicate femeilor, interpretate cu gingășia cracteristică lor.

Până pe 8 martie inclusiv, la parterul și etajul Atriumului Palas Mall se desfășoară Târgul de cadouri pentru EA. Cei aflați în căutarea unor daruri cu personalitate pentru doamnele și domnișoarele din viața lor pot alege bijuterii felurite, pălării în culorile primăverii și cu un design modern, cutiuțe pentru podoabe și decorațiuni create prin tehnica șervețelului, cosmetice naturale, tablouri pictate, genți și articole de marochinărie, accesorii, ii, piese vestimentare cu motive tradiționale și multe alte obiecte handmade.

Tot până pe 8 martie se desfășoară și campania „Poartă Primăvara”. Clienții  care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombolă.  În fiecare zi, prin tragere la sorți, vor fi desemnate două persoane câștigătoare, care vor fi premiate cu un colier cu diamante Teilor, respectiv o pereche de pantofi Il Passo. Pe 8 martie, extragerile și premiile vor fi duble. În plus, zilnic, primii 207 participanți vor fi răsplătiți cu surprize instant: sesiuni de înfrumusețare, vouchere de cumpărături, meniuri delicioase, invitații la cafea și produse cosmetice. Iar cei care vor să păstreze o amintire a noului anotimp, se pot fotografia în photo corner-ul tematic, amenajat în zona Guess.

Joi, 9 martie, de la ora 14.00, în Atriumul Palas Mall se va filma o ediție specială a emisiunii „Deschis la Distracție”. Invitată va fi interpreta Elena Gheorghe, care îi va încânta pe cei prezenți cu vocea sa. Cei care vor să îi asculte melodiile și poveștile despre scenele pe care a urcat sunt așteptați la Palas.

Sursa:bzi.ro