Două persoane decedate, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un pom şi a luat foc

Două persoane, aflate pe bancheta din spate a unei maşini care a intrat într-un pom şi apoi a luat foc, pe drumul ce leagă localitatea Fibiş de Timişoara, judeţul Timiş, au fost descoperite de pompieri carbonizate, duminică seara, iar şoferul şi prietena lui au fugit de la locul accidentului.

Accidentul rutier s-a produs, duminică seara, pe drumul naţional 691, în dreptul localităţii Fibiş, din judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat într-un pom, iar în urma impactului violent, maşina a luat foc. După ce au stins focul, pompierii au găsit două persoane carbonizate pe bancheta din spate.

Şoferul şi prietena lui, aflată pe locul din dreapta, au reuşit să iasă din maşină şi au fugit de la locul accidentului.

Este vorba de un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Acesta a ieşit de pe partea carosabilă, după care a luat foc. În interiorul maşinii pompierii militari au găsit două victime carbonizate. Noi ne-am deplasat cu o descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul punctului de lucru Pişchia, trei ambulanţe SMURD, 15 subofiţeri şi un ofiţer”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Sursa:mediafax.ro