Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un pod s-a prăbușit peste o mașină a Poliției în nordul Italiei

O pasarelă rutieră de intrare pe autostradă s-a prăbușit, astăzi, în nordul Italiei, placa de beton strivind o mașină a carabinierilor, însă incidentul nu s-a soldat cu victime, relatează site-ul cotidianului La Repubblica.

Incidentul a avut loc în orășelul Fossano, situat la circa 50 de kilometri sud de Torino, în regiunea Piemonte.

O pasarelă rutieră care făcea legătura cu centura orășelului Fossano, care are regim de autostradă, s-a prăbușit, în zona străzii Marene.

Rampa de beton a căzut pe o mașină a carabinierilor. Agenții au auzit zgomote și au reușit să iasă înainte ca vehiculul să fie strivit. Nicio persoană nu a fost rănită.

În martie, un pod s-a prăbușit pe o autostradă din nord-estul Italiei, un autovehicul fiind prins sub structura căzută. Doi italieni au murit în acest incident, iar trei muncitori români au fost răniți.