Grav accident rutier in Timis. Sapte persoane, printre care 2 copii, au fost ranite !

Sapte persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier petrecut dupa amiaza in Timis. Un sofer a scapat masina de sub control si a izbit frontal un autoturism de pe sensul opus.

Si el, si cei doi pasageri din automobilul lui au fost preluati de ambulante. La spital, au ajuns si alte patru persoane din celalalt vehicul, printre care si doi copii – un baietel de doi ani si o fetita de patru.

Soferul care a ajuns cu masina pe contrasens venea dinspre Timisoara si era insotit de doua persoane. In dreptul localitiatii Peciu Nou, barbatul de 52 de ani a pierdut controlul volanului si a izbit din plin un autoturism in care se aflau doua femei si cei doi copii ai lor, apoi a ajuns intr-un sant. Zgomotul impactului si tipetele ranitilor au scos din case zeci de oameni.

Politistii iau in calcul mai multe variante: fie soferul a adormit la volan – dupa cum sustine el -, fie i s-a facut rau sau era baut. Pentru ca a fost ranit grav la cap si la piept, barbatul nu a putut fi pus sa sufle in etilotest si i-au fost luate probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Soferita din masina lovita, mama unei fetite de patru ani, a fost dusa de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara cu un elicopter SMURD. Si cei doi copii au fost transportati la spital, in stare de soc.

Tatal soferitei: “Dansul a dat in ele, ca a zis ca a adormit la volan. Fiica mea e in stare grava. Copiii erau in spate si ele doua in fata.”

Mihai Grecu, medic UPU Spitalul Judetean Timisoara: “Au fost in total 7 victime, cinci adulti si doi copii. Niciunul nu era in coma in momentul in care au plecat de la locul accidentului, dar lucrurile astea, traumatismele, se pot schimba de la o clipa la alta.”

In urma accidentului, politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *