Momentul in care denivelarile de pe Centura Capitalei duc la moartea unui om. Accidentul a fost filmat de o camera de bord !

Plina de gropi, centura Bucurestiului a devenit un culoar al mortii pentru soferi. Un barbat de 45 ani a murit cand masina lui a fost izbita violent de un camion.

Accidentul de pe Centura Capitalei a dus la moartea unui om. Pe imagini se vede cum TIR-ul este depasit de un alt autoturism, franeaza pentru a-i face acestuia loc, intra intr-o zona de denivelari iar soferul pierde controlul. TIR-ul intra brusc pe contra-sens si loveste in plin duba al carei sofer nu a avut nicio sansa de a supravietui. VEZI VIDEO pe TraficTube.ro

Tragedia s-a produs pe soseaua Popesti Leordeni, o artera intens circulata de masini de mare tonaj. Soferul spune ca nu a mai stapanit mastodontul din cauza denivelarilor din asfalt.

Accidentul s-a produs pe centura intre localitatea Glina si intersectia cu Soseaua Oltenitei. Politistii spun ca primele cercetari arata ca autotrenul, scapat pe contrasens, a lovit frontal o duba care venea regulamentar din sensul opus.

Impactul a fost atat de violent incat soferul dubei a fost proiectat prin geamul masinii direct pe asfalt. A murit pe loc. Soferul autotrenului, ranit usor, le-a spus politistilor ca nu avea viteza dar nu a mai stapanit volanul din cauza hartoapelor din asfalt.

Soferii care circula des pe aceasta portiune de drum spun ca in ultimii ani a devenit aproape imposibila din cauza denivelarilor.

Reprezentantii CNADNR sustin ca portiunea de drum a fost reabilitata ultima oara in 2012, insa oamenii spun ca de ani de zile se circula ca pe un drum off road.

Abia anul viitor va fi reabilitata centura Capitalei, transmit reprezentantii CNADNR. Ei nu spun insa cine va fi tras la raspundere pentru nevinovatii care mor in accidente produse pe aceasta sosea. Chiar saptamana trecuta, doi tineri si-au pierdut viata pe centura, cand masina lor a fost zdrobita de o basculanta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *