ACCIDENT teribil în Constanţa. O persoană a MURIT şi alte cinci au fost RĂNITE !

Un bărbat a murit şi cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut, sâmbătă spre duminică, pe DN 2A, între localităţile constănţene Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu.

Din cauza neatenţiei, o şoferiţă în vârstă de 24 de ani a pătruns cu roţile de pe partea dreaptă a maşinii pe acostamentul din piatră al şoselei şi a pierdut controlul direcţiei. Vehiculul a intrat apoi pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autovehicul condus regulamentar din sens opus, potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa.

În urma coliziunii, maşina a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat pe câmp.

Un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea a intervenit pentru scoaterea victimelor din vehicului răsturnat.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care se afla în dreapta tinerei a murit iar şoferiţa şi doi pasageri au fost răniţi. Alte două persoane, din al doilea autoturism implicat în accident, au fost şi ele rănite.

Cei cinci răniţi au suferit politraumatisme şi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Vom reveni cu mai multe informatii !

Leave a Reply

Your email address will not be published.