Accident GRAV la Putna

Accident la Putna

Doi tineri de numai 23 de ani au murit, luni seara, în localitatea Putna din judeţul Suceava, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac, potrivit Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, accidentul s-a petrecut, luni seara, pe raza localităţii Putna, unde un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac.

“În urma accidentului, au rezultat două victime, dintre care una a fost găsită decedată la locul accidentului, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, şi o a doua persoană rănită a fost găsită inconştientă, fiind începute menevrele de resucitare. Din păcate şi aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Poliţiştii Serviciului Rutier Suceava au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Din primele informaţii rezultă că şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Sursa:realitatea.net