Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un copil de 14 ani a fost accidentat de un autovehicul în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis

Imagini pentru traversare prin loc nepermis

Un bărbat de 57 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a lovit un minor cu autoturismul pe care îl conducea. Copilul de 14 ani i-a apărut brusc în faţă, iar bărbatul nu a mai putut face nimic pentru a-l evita.

Pe 19 septembrie, un minor de 14 ani din Galaţi a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 57 ani, pe strada Brăilei. ”Adolescentul traversa partea carosabilă, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se fi asigurat.

După producerea accidentului, victima a fost transportată la Spitalul “Sf. Ioan” Galaţi, unde a rămas internată”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal şi efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa:adevarul.ro