Horoscop 6 octombrie

BERBEC

Nu reuşiţi să ajungeţi la niste obiectve la care visați.  Trebuie să acceptaţi situaţia încă o vreme, pentru că vor apare şi rezultatele dorite.

TAUR

Vă aflaţi într-un impas, la o răscruce de drumuri, dar niciuna din alternative nu vă dă curajul de a merge mai departe.

  GEMENI

Sunteţi dur cu cei superficiali şi neatenţi, dar uitaţi că e mai uşor să vedeți punctele slabe la alţii, decât la propria persoană.

RAC

Vă gândiţi prea mult la problemele de serviciu şi vă stresaţi permanent, în loc să vă detaşaţi de toate şi să vă relaxaţi.

LEU

Aveţi nişte bani la dispoziţie şi deja planuri măreţe cu ei. Aţi putea cheltui o sumă fără rost, iar ulterior să vă pară rău.

FECIOARA

Vă aflaţi la mijloc într-un conflict apărut între generaţii, părinţi şi copii. Ţineţi partea părinţilor, dar să nu tăiaţi aripile celor tineri.

BALANŢA

Adunaţi-vă forţele şi abordaţi orice impas cu optimism, deoarece gândirea pozitivă vă poate scoate din cele mai ciudate situaţii.

SCORPION

Mai aveţi nişte sarcini de adus la zi şi vă sacrificaţi ziua pentru a le rezolva. Astrele vă sfătuiesc să le rezolvați cu mult calm și diplomație.

SĂGETĂTOR

Sunteţi decis să faceţi o schimbare radicală în viaţa privată. Dați însă dovadă de înţelepciune şi tact.

CAPRICORN

Aruncaţi o privire înapoi, pentru că aţi lăsat în aşteptare o datorie morală faţă de un prieten. Acum e momentul să fie reparată.

VĂRSĂTOR

Vă dezamăgesc nişte lucruri şi nu reuşiţi să vă recăpătaţi speranţa că se vor rezolva favorabil.

PEŞTI

Planurile de viitor pe care le aveţi încep să se realizeze.Continuaţi să speraţi într-o reuşită şi fiţi sigur că veți obţine ce vă doriți.

Sursa:antena3