Dezastru!!Un TIR încărcat cu fier a rămas fără frâne şi a provocat un DEZASTRU în ZALĂU!!

Un teribil accident a avut loc luni după-amiaza, cu puțin înainte de ora 18.00, la intrarea în Zalău. Un TIR încărcat cu fier a rămas fără frane la coborârea de pe Meseș, iar șoferul a ales să “sacrifice” parcarea Transurbis, aflată vis a vis de Hanul Drumeților, pentru a pune capăt “cursei” periculoase.

Șoferul cobora în viteză cu toate semnalele luminoase pornite, scrie graiulsalajului.ro. În cabina mașinii se mai afla o femeie-martorii oculari spun că era soția șoferului. Atât șoferul, cât și însoțitoarea lui făceau semne disperate pe geamurile cabinei și strigau trecătorilor să se dea la o parte, constienți ca urmează un dezastru. Așa a și fost. Scena accidentului arăta groaznic.

TIR-ul a intrat cu viteză în primul autobuz al Transurbis parcat în spațiul special amenajat al companiei de transport în comun. Autobuzul era gol. A fost făcut ferfeniță. La impact, încărcătura din TIR “a zburat” distrugând tot ce a prins pe o rază de 30 de metri. Autoturisme parcate în incinta spălătoriei auto din vecinătatea parcării Transurbis au fost distruse complet.

În primele minute după impactul dezastruos, în zonă se instalase panica. Martorii oculari spun ca TIR-ul a trecut peste sensul giratoriu din fața Hanului Drumeților, iar la impactul cu autobuzul Transurbis s-a auzit un zgomot infernal. Autobuzul a fost târât prin gardul care separa parcarea de spălătoria auto aflată mai jos și a dărâmat cu zgomot panoul publicitar uriaș din zonă.
Trei autoturisme au fost distruse complet, iar alte două au fost avariate grav.
Din fericire nici o persoana nu fost ranita.

sursa rtv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *