Îți poți comanda o mașină tunată așa cum îți dorești

Nemtii de la JE Design au pregatit pentru editia din acest an a celui mai mare salon de tuning din Europa un SEAT Leon modificat cap-coada.

Nici bine nu si-a facut aparitia in showroom-urile SEAT, ca a si primit un prim pachet de tuning. Trecut prin mainile specialistilor nemti din cadrul companiei JE Design, noul Leon Cupra prezinta acum un design mai sportiv ca oricand.

Spoilerele fata / spate masiv restilizate, aripile laterale proeminente si eleronul de dimensiuni generoase reprezinta insa doar inceputul. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici evacuarea cvadrupla sau jantele in cinci spite, pe 20 de inch.

SEAT Leon de 380 CP

SEAT Leon de 380 CP

Lista cu modificari continua cu mai multe solutii pentru coborarea garzii la sol – este vorba, mai precis, despre arcuri noi ori suspensie de tip coilover de la KW, si se incheie cu un plus de pana la 80 CP. De aici si viteza maxima de 285 km/h.

Acum, tinand cont ca am ajuns la final, aducem in discutie sumele pe care clientii modelului SEAT Leon Cupra le au de virat in conturile nemtilor de la JE Design:

– 4.403 euro pentru tratamentul Widebody;

– 1.190 euro pentru eleronul ajustabil;

– 2.376 euro pentru jante si anvelope;

– 191 euro pentru noile arcuri sport;

– 2.299 euro pentru suspensia coilover;

– 2.099 euro pentru plusul de 60 CP;

– 3.349 euro pentru plusul de 80 CP;

– 200 euro pentru viteza de 285 km/h;

– 2.380 euro pentru evacurea cvadrupla.

De cealalta parte, sportivul in cinci usi al companiei spaniole porneste de la 34.730 euro, cu mentiunea ca persoanele care opteaza pentru o configuratie ce include cutia automata DSG vor avea de scos din buzunare cel putin 36.580 euro.

SEAT Leon de 380 CP

SEAT Leon de 380 CP

Sursa: 4tuning.ro