Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Argeș: Circulație blocată pe DN 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în urma unui accident cu trei autovehicule

Traficul rutier pe DN 7 a fost blocat, joi, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, produs în zona localității argeșene Morărești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, în accident au fost implicate două autoutilitare de transport marfă și un autoturism.

Din primele verificări efectuate de polițiști reiese că un bărbat în vârstă de 39 de ani, care conducea una dintre autoutilitare din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, acroșând cealaltă autoutilitară și un autoturism care circulau din sens opus.

În urma impactului, singurul care a suferit leziuni, posibil ușoare, este șoferul care a provocat accidentul.

Circulația a fost complet blocată timp de peste o jumătate de oră, fiind reluată ulterior alternativ, pe o singură bandă, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș.

AGERPRES