O româncă a trăit COȘMARUL VIEȚII EI, a fost sechestrată 10 ani si TORTURATĂ

O constănţeancă a fost exploatată ca sclavă sexuală, de un italian dezaxat. Povestea acesteia pare desprinsă dintr-un film de groază. Timp de zece ani, femeia a fost sechestrată într-o pivniţă neluminată şi dormea pe cartoane, pe care le împărţea cu şobolanii. Tânăra de 29 de ani a fost găsită într-o stare de sănatate deplorabilă. Ziariştii din Italia spun că monstrul îi spărgea capul şi îi cosea rănile cu aţă de pescuit. În sclavie, femeia a dat naştere la doi copii, fără niciun ajutor. Vă avertizăm că următoarele informaţii au un puternic impact emoţional.

Povestea, titrează presa din Italia, este una care poate sta la baza scenariului unui film de groază. Maricela Cristina, o românca de 29 de ani din comuna Cerchezu, județul Constanța, a plecat în Italia când avea 19 ani, ca să aibă grijă de o bătrână din provincia Lamezia Terme.

Când femeia a murit, fiul acesteia a rugat-o să rămână, să aibă grijă de casă. I-a promis că va avea grijă de ea. Timp de un deceniu, parcă a înghițit-o pământul. Rudele din țară nu au mai auzit nimic de ea, nu au primit nicio veste, niciun telefon.

Ce soartă a avut  femeia, s-a descoperit zilele trecute când carabienierii au oprit un bărbat dubios, care circula pe un triciclu, cu un  băiețel zdrențăros. Li s-a părut ciudat că micuțul era tăcut și speriat și au cerut să vorbească cu mama lui. Italianul de 52 de ani a fost în cele din urmă de acord să îi ducă acasă. Au descoperit într-un bordei acoperit cu tablă și deșeuri, tencuit pe interior cu niște cartoane, o femeie slabă și zdrențăroasă care părea să-și fi pierdut mințile.

“Înainte de a intra, militarii au trebuit să-și pună măștile pe față; într-atât de puternice erau miasmele ce proveneau de la lucrurile puse unul peste altul, printre bidoane cu apă stătută, găleți folosite pentru igiena corporală și un pat de carton, alături de o scară de fier fixată în pământ și de care era legată femeia, care era învelită cu o cuvertură murdară, avea trupul plin de echimoze, era murdară și moartă de foame, părând paralizată”, scrie cotidianul Italian Corriere della Sera.

Italianul a supus-o pe femeie la chinuri de neimaginat. A folosit-o 10 ani ca sclavă sexuală, iar aceasta a dat naștere unei fetițe în vârstă de 3 ani și unui băiețel de 9 ani.

Tânăra a suportat torturi atât de crude, încât este de mirare că a supraviețuit.

 “Îi spărgea capul și i-l cosea cu nailon de undiță. O ținea izolată și legată de pat de zece ani. O punea să-și mănânce propriile excremente sau îi dădea alimente alterate. A violat-o chiar și în timpul celor două perioade de graviditate”, a titrat cotidianul Italian Corriere della Sera.

Împărțea culcușul cu șobolani și insecte iar când a născut, nu a avut parte de îngrijiri medicale. Procurorul Italian care a cerut arestarea bărbatului a declarat că în 30 de ani de carieră nu a mai întâlnit așa ceva. Femeia și copii se află acum în custodia autorităților din Peninsulă.

Vestea că fiica ei este în viață a ajuns și la rudele ei, din comuna Cerchezu.

În mod inexplicabil, mama ei nu a dat-o niciodată dispărută, deși spune că și-a făcut griji. A rugat însă un vecin, care a plecat la muncă în Italia în urmă cu câțiva ani, să întrebe de ea.

Când a plecat în Italia, Maricela a lăsat acasă un băiețel, care la acea vreme avea doi ani. A mai revenit în țară doar ca să facă formalitățile, pentru a încredința custodia copilului către tatăl acestuia. Nici bărbatul nu a făcut niciun demers ca să afle ce s-a întâmplat cu fosta lui concubină.

Acum, după un deceniu de chinuri, femeia este așteptată acasă, la Cerchezu. Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că va merge în provincia Lamezia Terme ca să acorde asistență consulară tinerei, astfel încât aceasta să se poată repatria.