Horoscop, miercuri, 17 ianuarie 2018

Berbec

Ai parte de o zi care te poate ajuta mult, prin pregătirea viitoarelor etape ale proiectelor în care ești implicat sau pe care le demarezi.

Taur

Ești chemat să ocupi un loc special într-un grup sau în propria familie și o vei face, dacă grupul respectiv sau familia se numără printre priorirățile tale în acest moment.

 Gemeni

Poți găsi foarte ușor oamenii și informațiile de care ai nevoie pentru a face schimbări majore, unele care nici nu ți-au trecut prin cap până acum, în planurile la care lucrezi.

 Rac

Se schimbă ceva în felul în care administrezi resursele proprii. Ești gata să te eliberezi de trecut, sub toate formele, renunțând inclusiv la obiecte sau la preocupări inutile.

Leu

Poți descoperi că unii dintre parteneri reușesc să te inspire cu atitudinea lor lejeră și senină. Asta nu va duce la scăderea volumului de muncă, dar vei simți că ți-e mai ușor.

Fecioară

Ai idei noi, care odată puse în aplicare îți vor face viața mai ușoară, deși ai emoții și nu știi cum anume te vei descurca în noua ta viață.

Balanță

Sentimentele tale trec printr-o adevărată furtună, iar aceasta va provoca daune. Însă după ea, va ieși soarele pe care îl așteptai de mult timp.

 Scorpion

Ești invitat să îți asumi un nou rol în familie, unul care să îți onoreze calitățile, dar să aducă și un echilibru pe care până acum l-ai neglijat.

Săgetător

Ajung la tine informații surprinzătoare despre felul în care te văd ceilalți. Sunt confirmări ale unor eforturi pe care le-ai depus în ultimii ani.

Capricorn

Vrei să fii prețuit la adevărata valoare, dar ceea ce faci nu reflectă această valoare și uiți că numai după faptele tale te vor judeca oamenii corecți.

Vărsător

Este o zi de înnoire, în care poți lucra, cu rezultate deosebite, asupra unor mecanisme interioare care ți-au adus poveri suplimentare și ți-au limitat bucuria de a trăi.

Pești

Simți că viața curge altfel, nu într-o altă direcție, dar cu mai multă lejeritate, ceea ce te încurajează să fii încrezător în forțele proprii și în planurile pe care ți le faci.

 Sursa:libertatea.ro