ATENTIE victime ale accidentelor rutiere! Indivizi care se dau reprezentanți ai unui SRL specializați în despagubiri

Nu este prima oară și nici ultima cand o serie de indivizi obscuri trag pe sfoară o serie de victime ale accidentelor rutiere. Mai exact este srl-ul Centrul european de despagubiri, veritabil boutique cu pretentii de mari specialisti in materie de despagubiri in temeiul asigurarilor. A fost de rasunet in ziarul Realitatea cazul lui Ionete I. din onesti, Bacau, cand acesti indivizi au incercat, efectiv, sa pacaleasca acele persoane prejucidiate. In cazul de fata, un individ si o individa, Alberto Andriescu si Ungureanu Adriana, in calitate de mari directori ai acestui SRL, se duc acasa la victime si le solicita sa vada contractele pe care le au cu diversi avocati specializati. Promit marea cu sarea si dupa ce ii forteaza sa semneze un contract de mandat prin care ei incearca sa-i pacaleasca pe acesti oameni. Practica recenta judiciara, ne referim la Parchete si la politie, au stabilit ca nu au nicio calitate in dosare si li s-a interzis accesul. Astfel incat ne aflam in prezenta unei veritabile inselaciuni.

Din lecturarea mai multor contracte depuse la sediul nostru, rezulta ca ei incearca sa obtina de la diversi asiguratori despagubiri, intr-un cuantum derizoriu, iar potrivit contractului de mandat aplica TVA la intreaga suma, retinandu-i in mod fraudulos victimei peste 50%.

ATENTIE victime ale accidentelor rutiere! Evitati orice contact cu asa zisii mandatari ai acestui boutique cu vocatie internationala. Redactia ziarului a luat legatura telefonic cu Alberto Andriescu, director de vanzari in cadrul Centrului,  si Ungureanu Adriana, iar prin intrebarile si solicitarile redactiei noastre au devenit agresivi verbal.