Accident în direct: clipele în care maşina a plonjat în râu

Momentul în care un autoturism a plonjat în râul Cerna, după ce şoferul său a pierdut controlul volanului, a fost filmat în timp real.

Un şofer în vârstă de 68 de ani a ajuns cu maşina în râul Cerna, după ce a pierdut controlul direcţiei. Accidentul rutier a avut loc joi după-amiază, pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Teliucu Inferior, la ieşirea din municipiu.

Imaginile care arată cum autoturismul derapează într-o curbă şi ajunge în afara şoselei, loveşte un copac şi apoi se prăbuşete în râu au fost înregistrate cu o cameră montată pe bordul unei maşini care circula din sens opus.

Martorii au relatat că au sărit în ajutorul şoferului rănit, acoperindu-l cu o pătură, şi au sunat la Serviciul de Urgenţă 112. La faţa locului au ajuns pompierii care l-au extras din maşina avariată şi aflată cu partea din faţă în râu.

Şoferului i s-a făcut rău înainte de producerea accidentului. A suferit doar contuzii”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Video aicihttp://adevarul.ro/locale/hunedoara/video-accident-rutier-filmat-direct-imaginile-dramatice-arata-plonjat-sofer-masina-rau-1_5a7385f8df52022f75175d34/index.html

 

Sursa:adevarul.ro