Cum arată noua generație Hyundai Santa Fe!

Au mai ramas doua saptamani pana cand publicul european va face cunostinta cu cea mai noua generatie a modelului Hyundai Santa Fe, insa fotografii oficiale ale SUV-ului sud-coreean continua sa ajunga pe internet.

Ca Hyundai lucreaza la o noua generatie a modelului Hyundai Santa Fe, ei bine… nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Pana la urma-urmei, informatii si fotografii (mai mult sau mai putin) oficiale ale SUV-ului programat sa debuteze in premiera europeana la inceputului lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, au tot ajuns pe internet in ultima perioada de timp.

 

Hyundai Santa Fe - Primele poze

Hyundai Santa Fe - Primele poze

La fel s-a intamplat si astazi, de altfel, numarul total al imaginilor disponibile in momentul de fata crescand cu noua. Noua poza care, dupa cum vei vedea in fiecare in parte, surprinde perfect transformarea spectaculoasa atat a caroseriei in cinci portiere, cat si a cabinei capabile sa gazduiasca, multumita celor trei randuri de scaune din dotare, pana la sapte persoane – plus bagajele lor, evident.

Raman in continuare un mister specificatiile de ordin tehnic, dar este bine de stiut ca zvonurile vorbesc despre trei motorizari turbo in patru cilindri. Mai precis, se anticipeaza ca urmatoarea generatie a modelului Hyundai Santa va fi disponibila la vanzare in doua versiuni diesel – cu capacitati de 2.0, respectiv 2.2 litri, si numai o singura varianta pe benzina – de doi litri, in cazul in care te intrebai cumva…

Mult mai interesante sunt tehnologiile pe care SUV-ul programat sa debuteze in premiera europeana la inceputului lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, le va pune la dispozitia clientilor. Unele pentru prima oara in istorie, dupa cum este cazul sistemului Rear Occupant Alert, care detecteaza pasagerii de pe bancheta spate si alerteaza soferul atunci cand acesta paraseste masina.

Hyundai Santa Fe - Primele poze

Hyundai Santa Fe - Primele poze

Hyundai Santa Fe - Primele poze

Hyundai Santa Fe - Primele poze

Hyundai Santa Fe - Primele poze

sursa: 4tuning.ro