Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

CONSTANȚA. Un șofer și-a distrus mașina din cauza vitezei și s-a ales cu dosar penal!

Noaptea trecută nu a fost una cu noroc pentru un șofer de 19 ani, acesta conducând sub inflența băuturilor alcoolice și alegându-se cu un dosar penal!

În jurul orei 04:40, un conducător auto, de 19 ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Persoana în cauză nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum – carosabil alunecos, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un sens giratoriu, din dreptul unui hotel de pe bulevardul Mamaia.

CONSTANȚA. Un șofer și-a distrus mașina din cauza vitezei și s-a ales cu dosar penal! GALERIE FOTO

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

sursa: reporterntv.ro