Județul Tulcea PARALIZAT din cauza vremii!

Traficul autovehiculelor pe trei sectoare de drumuri naţionale şi opt tronsoane de drumuri judeţene este închis joi dimineaţa din cauza ninsorii şi a viscolului, potrivit autorităţilor.

Prefectura judeţului Tulcea a anunţat pe pagina instituţiei de pe o reţea de socializare că pe DN 22A, între localităţile Cataloi, judeţul Tulcea, şi Hârşova, judeţul Constanţa, traficul autovehiculelor este închis şi că societăţile de deszăpezire intervin cu cinci utilaje.

Pe DN 22D, între localităţile tulcene Ciucurova şi Caugagia, se acţionează de asemenea cu şase utilaje, iar traficul autovehiculelor este suspendat, începând cu ora 9,00.

La aceeaşi oră se închide şi traficul auto pe DN 22F, între localităţile tulcene Horia-Nalbant, unde se acţionează pentru deszăpezire cu un utilaj.

Pe alte trei sectoare de drumuri naţionale, DN 22 Smârdan-Ovidiu, DN 22D Măcin-Ciucurova şi DN 22E Garvăn-IC Brătianu s-a instituit restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată de peste 7,5 tone.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul autovehiculelor pe opt segmente de drumuri judeţene a fost închis, din cauza condiţiilor meteorologice, Tulcea-Agighiol-2 Cantoane, Tulcea-Murighiol, Cataloi-Frecăţei, Dăeni-Făgăraşu Nou, Sarichioi-Zebil, Sarighiol de Deal-Topolog, Ceamurlia de Sus-Topolog şi Dăeni-Traian.

Pentru a treia zi consecutiv, joi, toate şcolile din judeţul Tulcea şi-au suspendat cursurile din cauza drumurilor impracticabile.

AGERPRES